Lisa & Jisse
Lisa & JisseOprichters
Wij zijn Lisa en Jisse, halverwege de 20 en wonen samen in Zeist. Je kunt ons meestal buiten vinden, bezig met van alles en nog wat. Het liefst iets aan het bedenken, maken of genieten van het resultaat. Lisa komt uit de culturele hoek, en heeft ruime ervaring in de horeca. Jisse werkt in de buitensport als hoofdinstructeur bij een bedrijf in Amersfoort. Begin 2015 hebben we Stook & Kook opgezet omdat we houden van knisperende houtvuurtjes, lekker eten en buiten zijn. Na maandenlang dromen, nadenken en uitzoeken werden onze ideeën steeds echter en uiteindelijk is Stook & Kook ontstaan. We zijn trots op waar we nu al staan en hebben heel veel zin in de dingen die gaan komen. We hopen dat we het mooie van samen buiten koken en eten kunnen delen met jullie!
Sjon
SjonLand Rover
Hoi! Ik ben Sjon, de oranje Land Rover 90 van Jisse en Lisa. In 1986 ben ik in Engeland in elkaar gezet voor het Britse Rijnleger. Na vele trouwe dienstjaren ben ik naar Nederland geëmigreerd waar ik mijn legeruniform uit mocht en een mooi oranje pak aangemeten kreeg. Ik ben door verschillende eigenaren verwend met heel veel nieuwe onderdelen en accessoires. Gelukkig zorgen ze thuis goed voor me en kan ik Jisse bezig houden door af en toe wat technische aandacht te vragen. Daardoor ben ik gelukkig in een goede conditie! Dat komt goed uit want mijn hobby’s zijn lekker door de modder raggen en lange reizen door Scandinavië maken. IJsland staat ook nog op mijn lijstje. Verder heb ik heel erg veel zin in het Stook & Kook avontuur!

Wat doet Stook & Kook?

Stook & Kook organiseert verschillende activiteiten rondom outdoor cooking. Van een workshop Outdoor Cooking, een bedrijfsuitje, tot catering en events. Wij komen graag naar je toe in onze Land Rover Defender Sjon!

Benieuwd wat Stook & Kook voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@stookenkook.nl.